www.atscsolutions.nl
Valuta:
Thuis ::  Privacy verklaring

Privacy verklaring


Dit privacybeleid is bedoeld om voor u te beschrijven:

De informatie die we over u kunnen verzamelen,

• Hoe die informatie mag worden gebruikt,

• Met wie het kan worden gedeeld, en

• Uw keuzes over dergelijke toepassingen en onthullingen

• Wij raden u aan om dit privacybeleid zorgvuldig te lezen voordat u de site of diensten of transacties met ons gebruikt. Als u vragen of bezorgdheid heeft aangaande dit privacybeleid, neem dan contact met ons op via email of mail via onderstaande contactgegevens.

Informatie gebruiken en delen

Houd er rekening mee dat we de informatie die we verzamelen op de site, en in het kader van de levering van de diensten, kunnen gebruiken voor elk doel in onze individuele discretie. We kunnen overeenkomen met een van de informatie die we verzamelen op persoonsgegevens of andere informatie die we van u of over u hebben verkregen om de inhoud van de Site en Services voor u te verbeteren. Voorbeelden van enkele manieren waarop we informatie verzamelen of delen die we over u verzamelen, omvatten, maar zijn niet beperkt tot, het volgende:

U voorzien van producten of diensten, waaronder het weergeven van aangepaste inhoud, reclame en diensten;

• Het verstrekken van technische of klantenservice;

• Onderzoek en analyse uitvoeren om gebruik of belangstelling voor producten, diensten of inhoud op de Site te beoordelen en nieuwe diensten te ontwikkelen;

• Reageert op uw verzoeken en vraagt;

• Communiceren met u per e-mail over producten of diensten die van belang kunnen zijn voor u;

• • onze voorwaarden handhaven of anderszins onze zaken beheren; en Functies uitvoeren zoals anders beschreven bij u op het moment van verzameling.

• Keuze / Opt-out

Wij geven onze gebruikers de mogelijkheid om hun persoonlijke gegevens te gebruiken om hun persoonlijke gegevens te gebruiken voor doeleinden die niet direct verband houden met de site op het moment dat we de informatie vragen, inclusief het delen van persoonsgegevens met derden voor eigen marketingdoeleinden . Houd er rekening mee dat dit kan resulteren in het feit dat u bepaalde diensten niet kan verstrekken aan u die nodig hebben om informatie te delen met derden. Als u ervoor kiest om communicaties van ons te ontvangen maar later ontvangst van ontvangende communicatie of onze Services, kunt u zich uitsluiten door contact met ons op te nemen via e-mail of mail via de onderstaande contactgegevens.

Houd er rekening mee dat het uitsluiten van het ontvangen van promotie-e-mailcommunicatie alleen invloed heeft op toekomstige activiteiten of communicaties van ons. Als u uw gegevens al eerder heeft verstrekt aan een derde voordat u uw voorkeuren hebt veranderd of uw gegevens bijgewerkt, moet u uw voorkeuren rechtstreeks met die derde wijzigen. Om contact op te nemen met onze zakenpartners van derde partijen, kunt u hen direct contact opnemen.

Bezoekers buiten Italië

Dit privacybeleid is bedoeld om de verzameling van informatie op de site van Italië te dekken. De gegevensbescherming en andere wetten van Italië en andere landen zijn misschien niet zo uitgebreid als die in uw land. Als u de site van buitenaf Italië bezoekt, erkent u dat u uw gegevens overgebracht naar, opgeslagen en verwerkt kan worden in Italië waar onze servers zich bevinden en onze centrale database wordt gebruikt. Door gebruik te maken van onze Services, erkent u dat u uw gegevens overdraagt ​​aan onze faciliteiten en de derden met wie wij het delen zoals beschreven in dit privacybeleid. ,

Privacybeleid Wijzigingen

Dit privacybeleid kan van tijd tot tijd worden bijgewerkt. U moet deze pagina regelmatig bezoeken om dergelijke updates te bekijken.

Terug